Experimentera att göra detta superbilliga vin
Inte samtliga av oss innehar råd att har ett bägare gott vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det nu vore genomförbart, skulle samtliga älska att äta till ackompanjemang utav denna dryck.
Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som innehar firats sedan urminnes tider.
Det är dokument som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan allaredan när människan precis hade lärt sej att odla sin födoämnen.
Denna dryck rekommenderas för förbrukning av män, kvinns samt pensionärer.
Det röda druvvinet i synnerhet innehar visat några exceptionella egenskaper vad gäller att stoppa åldrande, liksom att det innehar flera medicinska fördelar om de tas regelbundet eftersom det är extremt rikt på antioxidanter.
För dem som inte kan inhandla vin, är allt ej förlorat.
Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta inlägg kommer att exponera dej hur man gör detta.
Med lite övning kommer man att kunna tillverka ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad man ska för ditt hemgjorda vin
En halv bägare socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft och inte innehar ett litet antal andra tillsatser
En flaska vari du kan mäta 4 liter vätska
Två-tre reguljära ballonger
Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men man kan begagna ditt vanliga kranvatten för att ytterligare avta kostnaderna
Ett stift som kommer att begagnas för att göra några hål i ballongerna
Vinjäst. Men om du inte har det, kan normalt bagerijäst funka också fast smaken blir tyvärr därefter också.
Kolla på Internet sedan ett bra vinjäst, de kostar inte flera kronor per avklarad flaska.
För nybörjare som behöver en del mer orientering och hjälp, skulle det vara bra om du se till att du har med dig en mätkopp, ett gummiband alternativt, en tratt och flaskor
Kavla upp ärmarna samt gör dej beredd att göra vin
Ta tratten och häll efter saften i behållaren.
Häll alla tre burkar (totalt 144 gram) och häll sedan i två gånger så mycket vatten.
Om man har tre burkar lemonad, häll sex burkar vatten.
Skaka alltsammans tills blandningen blir totalt enhetlig.
Vid denna punkt, tillsätt den hälft koppen socker.
Skaka åter djupt.
Sockret borde vara totalt löst i slutet utav blandningen.
Idag tar vi jästen.
Följ instruktionerna, blanda ut jästen enligt instruktioner och få den beredd för användning.
När jästen är klar, tillsätt också denna till blandningen man har och skaka igen.
När detta har slutförts, anknyta du ballongen till mynningen av behållaren.
Säkerställ att ballongen har ett litet antal hål i sej innan du knyter fast den till mynningen av behållaren.
Det är ett speciellt fason att binda ballongen till mynningen av behållaren.
Det bör vara väl gjort och tätt (här kan du begagna snöre alternativt gummiband att binda med).
Insätta behållaren på en varm plats, där den inte ska störas på minst en halv dag (12 timmar).
Vid slutet av denna tid kommer man att höra poppande läte utav bubblor.
Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bliva bombastisk med gas som genereras av jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses upp är processen igång.
Du kommer att kunna när vinet är färdigt, när ballongen töms.
Ditt vin är klart!
Nu behöver du hälla det makligt genom en sil i de flaskor man vill ackumulera det i.
Flaskorna borde företrädesvis ha en mörk färg.
Stoppa in i kylskåpet samt njut sedan av ditt eget vin som kostade nästan inget – men det är smaskigt!
Leave A Comment
You must be logged in to post a comment.